HOE GAAN WE TE WERK?

U ben geïnteresseerd in ons concept en u neemt contact met ons op. Wij gaan vrijblijvend kijken naar de energetische mogelijkheden van uw bedrijfsgebouw m.b.v. een dakscan. Deze scan wordt geheel op afstand door ons gemaakt en met u gedeeld.

Aan de hand van de dakscan en gegevens van uw energieverbruik zullen we vrijblijvend de financiële impact van zonne-energie voor uw bedrijf doorrekenen.

Indien de financiële impact van zonne-energie positief voor u is, zullen wij – na uw toestemming – geheel vrijblijvend de SDE+ subsidieaanvraag voor u voorbereiden en uitvoeren. Dan is het wachten op de toekenning van de subsidie. Als de subsidie wordt toegekend bent u niet verplicht deze subsidie ook daadwerkelijk te gaan gebruiken. U kunt er dus nog altijd vanaf zien. Mocht de subsidie niet worden toegekend dan is het altijd mogelijk om de aanvraag in een volgende ronde opnieuw in te dienen.

Indien de SDE+ subsidie wordt toegekend gaat Sunergies in overleg met u aan de slag om de meest ideale technische en financiële constructie tot stand te brengen. Daarbij wordt ook gekeken van welke constructie u het beste gebruik kunt maken; uw dak verhuren, een zonnepaneleninstallatie leasen of juist zelf investeren als bedrijf.

In goed overleg zal een partij gekozen worden die de panelen daadwerkelijk op uw dak zal gaan plaatsen.